Hans en Grietje


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/tekening/domains/studiotekening.nl/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/tekening/domains/studiotekening.nl/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/tekening/domains/studiotekening.nl/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tekening/domains/studiotekening.nl/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/tekening/domains/studiotekening.nl/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/tekening/domains/studiotekening.nl/public_html/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

HansenGrietje600
Wat gaat het toch snel! Zo zitten we op de opleiding midden in de sprookjes, die me helemaal pakken, om vervolgens door de psychosynthese heen te stomen (van Assagioli en Ferrucci) wat ik ook weer superinteressant vind! Van mij mag alles 2x zo lang duren. Het is duidelijk, als ik klaar ben met de opleiding hoef ik me niet te vervelen. Hierboven zal ik het werkmodel/het ei van Assagioli laten zien, die wij in de les hebben gemaakt.

Comments are closed.