Chakra’s tekenen

Het woord chakra komt uit het oude Sanskriet en betekent : ‘wiel van licht’. Chakra’s zijn energiewielen in ons lichaam. Er zijn zeven hoofdchakra’s te benoemen, namelijk het wortelchakra, heiligbeenchakra, zonnevlechtchakra, hartchakra, keelchakra, voorhoofdchakra en het kruinchakra. Onderling zijn ze door energiebanen met elkaar verbonden. Elk chakra is verbonden met bepaalde eigenschappen en lichaamsdelen. Het wortelchakra (of stuitchakra) bijvoorbeeld, is verbonden met de nieren, botten, bloed, skelet en darmen, Bij dit chakra hoort de kleur rood, het element aarde en het getal 4. Hiermee gaan we aan de slag bij het tekenen van dit chakra. Tijdens deze tekencursus zullen we theoretisch niet heel diep op elk chakra ingaan.

 

Naamloos-8 Naamloos-7 Naamloos-5 Naamloos-6 Naamloos-4 Naamloos-2 Naamloos-3 Naamloos-1

De chakra cursus behandelt per maand een chakra. Daarmee kan je na het opzetten in de les thuis rustig verder gaan kleuren aan het chakra. Vaak kleur je meerdere lagen over elkaar en dit proces vraagt veel tijd, maar maakt ook dat je jezelf op een andere manier leert kennen. Namelijk op papier, in kleur en chakra voor chakra. Je gaat jouw eigen energie vorm en kleur geven.
Een les duurt gemiddeld  3 uur
Prijs: 8 lessen € 200,- 
De prijs is inclusief materiaalgebruik, koffie/thee enz., in dit geval raad ik aan je eigen kleurpotloden mee te nemen, zodat je thuis makkelijk verder kan werken met dezelfde kleuren.