Flower of life

Het symbool van de heilige geometrie, de levensbloem (in het Engels – flower of life), heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen te weeg brengen. Het woord heilig in heilig geometrie heeft niets met religie te maken, maar slaat op een heel-wording, heling dus.

De levensbloem / flower of life kan de negatieve effecten van straling neutraliseren. Stickers met de afbeelding van de levensbloem worden daarom veel gebruikt om op (draadloze) apparaten te plakken, zoals een mobiele telefoon, tablet, ipad, ipod, laptop, bluetooth en wifi apparatuur. Ook wordt de levensbloem veel gebruikt om op waterkannen, flessen of glazen te plakken, om water energetisch op te laden.

De flower of life is ook het symbool van vruchtbaarheid van het leven, deze bloem groeit en kan eindeloos herhaalt worden. Terwijl de basis voor iedereen hetzelfde is, is de invulling nagenoeg voor iedereen weer anders. Je gaat dat zelf ervaren door jouw eigen unieke flower of life te maken met zijn eindeloze groei – en invulmogelijkheden, en daarbij zijn helende werking.

 

Flower_life03 Flower_life02 Flower_life01

WP_20160510_006 1

 

 

 

 

 

 

 

Een workshop duurt gemiddeld 3 uur
Prijs: € 30,-
Inclusief materiaal, koffie, thee en wat lekkers.